Vuononrannan juttuja 24.

Pulmusparvi pelmahtelee tienoolla.

Päivät lyhenee. Siellä on vielä ihan kuutamo jos ulos menee ennen 9 aamulla. Oon yrittänyt kuvaa söpöstä kuun sirpistä mutta se ujoilee pilven taakke piiloon kun huomaa kameran.

Paapukka papukaija sanoo yleensä, häh!?!, kun menen tai tulen ulko-ovesta. Kerran sanoi hempeällä äänellä bye bye. Mistähän kaukaa se sen muisti. Se oli kavunnut suihkukopin päälle kun jätin suihkun jälkeen kopin reunalle. En heti tajunnut missä on lintu mutta partahöylää tuli alas kopin päältä.

Naalit aloin jättää ulos sidottuina valjaissaan. Ensin vähäksi aikaa ja kun näyttivät olevan panikoimatta ja jopa tykkäävän ulkona oleilusta ovat saanet olla koko valoisan ajan. Kävelyllä käydään silti. Ompa vaan eroa naalilla ja naalilla. Nipsulle on pääasia että mennään, Napsu tykkää nuuskia ja kaivella ja ihan vaan haaveksia.

Pehmoisella lumella ei hevosen kavio kopise, ravi äänetöntä


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 + 4 =